fredag 30 november 2007

Symbolblder


Den 30 nov. 2007

Åter bilder i Natten Drömskapande Liv – Visande Liv. Bilderna stiger fram i Dagens DrömSkapande Liv – blir ord.

SolKorset och Korset är mycket visande bilder. Det ni ser är verkan av de strömmande energier vi talat om, om Ljusets energier och om Värmens energier. Dessa energiers strömmande levande verkan.
Ljuset och Värmen andas i hela Universums famn. Inte endast där, dessa energier strömmar och väver i varje enskild del. I det ni benämner molekyler, atomer, gener, alla dessa ord ni uppfunnit. Inte ni, vi har uppfunnit för att visa bilden av det sanna skönhetens skapande. Ni har dock låtit bilden taga över det vackra, det sköna, bilden har fått liv medans det sanna livet väntar på edra öppnade sinnen.
Ljuset och Värmen andas i hela Universums famn. Inte endast där, dessa energier strömmar och lever i varje enskild del i Helheten. Livet skulle annars upphöra. I varje enskild del, det finns inga enskilda delar eftersom allt uppgår i varandra, är en väv skapad i skönhet. Enskild är i egentlig mening enhet.
Människan har glömt att se alla symbolbilder i deras sanna ljus. Människan har glömt att se alla de symbolbilder vilka är, inte är bilder utan levande avtryck och spår. Då ni öppnar era ögon och åter ser blir ni spårfinnare i livet. Ni kan åter se i ljus på alla plan.
Spårfinnare i livet är att vara seende i ljus.
Korsets bild – SolKorset visar inte en korsfäst Kristus. Åter har tyngden tagit över ert seende. Förblindat er och kvarhåller er i straffdomens begrepp
Ni korsfäster er själva genom att ej leva i Ljusets och Värmens kraft. Därvid upphör de levande strömmarna för en tid. Tiden existerar inte, tidsströmmen är.
Denna levande ström känner ert Hjärtas Vilja.
Det är ni själva vilka begraver ert sanna liv. Ni begraver detta liv i den Grotta vilken är ert sanna livs Tempels Upplysta Rum.
Det är ni själva som korsfäster er och ingen utanför liggande makt. Det är ni själva vilka korsfäster er och vältrar en sten för Grottans Öppning.
Längtan föds av Anden, ni blir nu påminda om er födsloönskan. Det är ni själva vilka vältrar stenen för dörren och Åter Uppstår.
I det livet finns inga begränsningar ty nu är ni i sannhetens liv.
Detta hade ej behövt hända om rädslan ej hade blivit er följeslagare. Rädslan släcker ljuset och mörkret infinner sig.
Tyngden tar över, den tyngden är stenen ni nu bär i ert inre.
Den sten ni har stängt livets grotta med.

Ljuset lämnar er dock aldrig. Då ni vältrar bort stenen föds livet åter.
Korset – Solkorset visar er.
Se, bilden, den horisontella linjen är i varat. Den lodräta/vågräta linjen är Den store Andens och Den Sanna Moderns samverkande och Samspelande energier och krafter. Är Livets Strömmar är Skapande Sångers KlangLiv.
Lodräta linjen, var lod i Livets Sfär, finn Djupet vilket icke är djup utan innehåll och sannhet.
I korsets mitt är Kristus, är Ni.
Era Fötter står på ett plan, har ett stöd. Stöd i det så kallade synliga varat. Era huvuden ”står” på ett plan, har ett stöd ovanför sig.
Ni är förankrade dels i det så kallade synliga vart och i det så kallade osynliga varat. Ni är i cirkelns mitt och det är att vara i Godhetens Famn, denna cirkel är RegnBågens Liv. Denna Regnbåge är en cirkel i Den Himmelska Sfären och I den Jordiska Sfären. Eller den övre delen synes ovan Jorden och den undre delen synes icke, den är i Moderns famn. Dess Kronblad Är bilden av Lotusen, livet är en knopp och sakta vecklar Lotusen ut sina kronblad. Varje levande väsen bär en krona. Lotusen seglar i grottans hav. Vad är synligt och vad är synligt. I ljuset och Värmen är allt synligt. Regnbågens Liv skänker färger till gestalternas liv och skönhet.

Lotusen ÄR en Jordisk Bild.
Bilden ÄR Fjättrad Vid Det Jordiska.
Dess Sanna Väsen ÄR Blomman.
Dess Sanna Väsen ÄR Fjärilen.

Dess Stängel ÄR LjusTråden.
Den ÄR Fjättrad Inom Citationstecken.
TY Fjärilens Väsen kan Frigöras.

LOTUSBLOMMAN


Är Given Världen,
Den ÄR Den Levande Bilden av det Levande EterHavet.
Bilden av Regn Bågs Liv.
Då Ingen SER LotusBlommans Skönhet,
Sluts Bilden.
LotusBlommans Liv Rinner Ned genom dess Stängel.
LotusBlomman Blir Ett Med Havet.
Stängeln har Ingen Rot.
Stängeln Är ett Rör.
Stängeln är en Kokong – En Ihålighet – En Väg.
Då SugRörelsen icke Finns Blir Det UnderTryck.
LOTUSBLOMMAN ÄR SJÄLENS LIV I ANDEN.

Era fötter står på ett plan, era huvuden står på ett plan, ni har stöd i livet. Då ni lever i detta, med detta är era Hjärtan bädden, bädden i templet. Ni är nu åter renade i modet, i kraften av att leva.
Själen stiger upp ur bädden, själen är åter öga, seende öga. Anden lever åter fri. Jaget tar Anden, Barnet varsamt i handen och ni vandrar i skönhet i varat.
Ni i vetskapen av och vissheten i att ni är ”förankrade” i dessa Ljusets och Värmens energier. Vari Hjärtat blir kärlekens bädd för era liv. Denna kärlek är icke den sentimentala kärleken, bilden av det kärlek är. Denna kärlek är Gudomlig – är Universums Kärlek.
Ni har glömt vad de sanna bilderna är och gör dem till tabubelagda begrepp.
Lev edra liv i skönhet.
Årsloppet – Årstiderna visar er Korsbildens Djupa innebörd och Betydelse.
MidSommar – Julens Tid – Påskens Tid och Mikaeleitiden.
Den lodräta linjen är Sommar – Vinter. Den horisontella linjen är Vår och Höst.
Allt detta är Barnets liv – i det inre och i de yttre skeendena. Den förinnerligade handlingen, den eviga strömmen i varats, i Universums Skapande Vishet.
Tag emot de bilder vilka gives eder.
Andas med dem, låt dem tala genom eder.
Var I Livets Sfär.

I den tid ni nu vandrar.
I adventstiden finns faran att ni förstelnas i det materiellas bojor. Varför tillåter ni detta. Ser ni då inte ljuset runt Barnets födelse. Ser ni då inte den Strålande Stjärnan i ert inre.
Varför måste ni omge er med det falska ljuset, det ljuset är inte ljus, själen sklerotiseras av det artificiella ljuset. Låt ljusslingorna strömma i er, igenom er, låt ljusslingorna befrukta ert liv.
Barnets Ljus föds inom er, vid varje Julens tid.
Förbered er inför Barnets födelse. Det är er Själs Strålande Öga.
Det Ljus3t Strålar I Vinterns Tid.
Det Ljuset är det Sanna Ljusets Glädje.
Det Ljuset Ger er Värme I Vinterns Tid.
Ger er Kraften att leva I Ljus och Kärlek.


Inga kommentarer: