tisdag 4 december 2007

Svärdet - Kronan

3 dec. 2007
Två grundpelare finns det i livet.
Ljusets Strömmande Liv.
Värmens Strömmande Liv.
De Strömmar In, Igenom, Ut, I Varandra.
Är ett Harmoniskt Flöde, genom deras verkan föds Sannhetens Kärlek.
Föds Sannhetens Kärlek, då inga gjorda/konstgjorda hinder byggs, genom er ovilja att svara till ER Ursprungliga FödsloÖnskan.
Ni, valde Er Livsväg, det är Sant.
Genom att inte följa den eller genom hindrande händer görs Mardrömslivet. Många av era mardrömmar är era egna, gjorda av er själva i den stund ni valde sovandets väg – SömnGångarLivet. De flesta av era mardrömmar är gjorda av andras händer. Dessa andra har valt sovandets väg – Det Döda Sovandets Väg. Ni kan aldrig vandra det Sanna Livets Väg tillsammans, då den andra är fylld med förblindande Rädsla.
Ni kommer att vandra Tillsammans, väven är vävd innan ni trädde in i det av människan så kallade synliga varat. Det liv ni lever där är en spegling av Sannhetens Väv. Den Väven Är en I Skönhet Skapad levande Dröm. Mardrömmen är då spegelns yta, då den är skuggad av Oseende Händer.
Två grundpelare finns det, Ljuset och Värmen.
I Svärdets Mitt är deras Gemensamma LivsFlöde.
Svärdet har ett Handtag/ett Fäste.
Ni håller, var och en av er, edert Svärd I er hand.
Svärdets Blads Mitt Är Ljuset och Värmen I Harmonisk Strömmande Verkan.
Se, Ryggraden, den Bär – Se, Ryggmärgen.
Svärdet har två slipade sidor/eggar. Den ena är Kyla den andra är avdunstning/Upplösning. Ingen av dessa är Sannhet – Är Bilden av Ahriman och Lucifer.
Båda Är Villfarelser av ert lägre jags döda sovande vilja. Denna vilja är icke.
Denna vilja gör er till drönare i livet. Ert högre Jag är Drottningen i ert Kvinnliga Väsen – är Konungen I Ert Manliga Väsen.
Det Högre Jaget håller i Svärdets Fäste.
Det Högre Jaget Är Ert Sanna Väsen.
Då Kylan och Upplösningen förädlas blir de Ljus och Värme.
Därigenom föds Sannhetens Kärlek. Den Strålar I Svärdets Spets.

Så er jordiska tillvaro är ett fullföljande av den Stora Livets Väv.
Se, Den Store Andens Ljus.
En Krona bär ni på edra huvuden. Denna Krona Är Ert Stöd.
Bilden av Korset bär denna Visdom, bilder finns för er överallt:
Ljuset lämnar er aldrig. Då ni vältrar bort stenen föds livet åter.
Korset – Solkorset visar er.
Se, bilden, den horisontella linjen är i varat. Den lodräta/vågräta linjen är Den Store Andens och Den Sanna Moderns samverkande och Samspelande energier och krafter. Är Livets Strömmar är Skapande Sångers KlangLiv.
Den Lodräta linjen visar: var lod i Livets Sfär, finn Djupet vilket icke är djup utan innehåll och sannhet.
I korsets mitt är Ni.
Era Fötter står på ett plan, har ett stöd. Stöd i det så kallade synliga varat. Era huvuden ”står” på ett plan, har ett stöd ovanför sig.
Ni är förankrade dels i det så kallade synliga vart och i det så kallade osynliga varat. Ni är i cirkelns mitt och det är att vara i Godhetens Famn,

Se, Den Store Andens Ljus.
En Krona bär ni på edra huvuden. Denna Krona Är Ert Stöd. I Pannan Strålar Stjärnans Ljus, ert tal klingar i Sannhet, ert Hjärta sjunger Kärlekens Lov, Solen förenar er i er mitt, ni Är Solar, ni är vördande, beundrande väsen, era själar strålar läkande ljus i varat, era steg vandrar i skönhet, är smekande berörande kännande, era fötter känner Markens Liv, är fötter och Kronans Ljus.
Helande, Läkande Krafter Strömmar Ned och Igenom Edra Fötter. I Moderns Famn Brinner Kärlekens Eld. Nu Strömmar Värmen Uppåt Genom Eder.
Ni håller Svärdet i er hands Liv.
Det är bilden av att Ert Liv är ett Svärd I Den Sanna Moderns och Den Store Andens Hand.
Ni måste Välja Riddarens Väg, Krigarens Väg, denna väg är också Prästens och Prästinnans Väg.
Är Ögats Väg.
Då ni Väljer Denna Väg bär ni den Strålande Pärlan I er Pannas Mitt. Ni är Tillåtna att se det sanna Livets Rena Kärleks Kraft.
I Var såddes fröet, det Fröet Är Ert Liv.
Se, Växtens Liv:
Frö, Hjärtblad, Stjälk; Bladen Är era LivsSteg, är en Spiral Runt Stjälken, Runt Er Stam. Varje Steg leder till Knoppen, Knoppen bär Minnet av er FödsloÖnskans Viljas LivsImpuls.
Den togs emot av Den Store Andens SkaparLjus, Den Sanna Modern Förverkligade den till ert Liv, till ert så kallade synliga liv.
Då ni icke viker undan från denna väg, då ni är Lyssnande och Svarande, öppnar Knoppen sitt Liv.
Ni Bär Nu Kronan på edert Huvud. Kronan Är Skrudad med Rubiners, Topasers, Smaragders, Havets Pärlors, Safirers, Bergets Kristallers och Diamanters Ljus. Pärlor, Kristaller Formade I RegnBågens Klangers Skapande Liv.
Denna Krona är en Spegling av Universums Kronas Bärande Famn.
Ni är i Mitten, ert Liv Är I Mitten av Faderns och Moderns Mötande Famn. De Omfamnar Varandra, ni är i Deras Händers Vilja, ty ert blod är Deras Kärleks Elixir till Universums Liv.
Ni Är Skatten mitt under RegnBågens Synliga Valv i den mänskliga tidens rum. Ni är Skatten i RegnBågsCirkelns Mitt. Det är Faderns och Moderns med Kärlek Fyllda Famn.
SvärdsBärare Är Ni.
KorsBärare Är Ni.
Icke I Tyngden och Smärtan.
Icke I Tyngd, Sorg och Smärta.
I Ljus, Värme och Sannhet.
Förtvivla Icke KronBärare Är Ni.





Inga kommentarer: