fredag 21 mars 2008

Medvetenhet gör icke Livet Fattigt det Gör Livet Rikt


Ni kan se denna tid som en Flytt.
Ni flyttar in i ett nytt hem eller ett nytt bo eller ett nytt Liv.
Se Växterna deras frö – Deras Liv har varit inbäddat I Moderns Famn, Hennes Händer Är Öppnade och Moderns Vägleder Höljande det Längtande Livet in I Varats Famn.
Egentligen Vägleder Hon icke Livet Faderns Ljus, Stav, Strålar Vägleder Det Nya Spirande Livets Väg.
Moderns Händer är Den Trygga Famnen Ömhetens Famn.
Icke Den Falska Tryggheten, icke den invaggade tryggheten, den Vaggande Tryggheten.
Faderns och Moderns Energier Väver Runt Det Nya Spirande Livet.
Fåglarna Bäddar Boet i Vårens Famn, somliga av Fåglarna använder samma rede, återvänder till samma Bo i varje nytt Livsskeden.
Det gamla boet är deras famn och ändock är Boet Nytt.
Låt Oss säga att Fåglarna Städar Boet och Nytt Material lägges till för att skapa hemtrevnad.
Det Nya Materialet är Nytt och Icke Nytt.
Fröet Var Blomman och är Blomman, Är det Gamla och Det Nya I Ett.

Det Dukade Bordet Finns Alltid I er och ”utanför” er.
Det Dukade Bordet Dignar av och med Gåvor.

Vårdagjämningen, Påskens Skeende.
Ni Befinner er exakt i det läge då Barnet har Vänt sig och ligger med Huvudet ned i Födslokanalen. Ni är tätt omslutna, dock icke kvävande, ni är Tryggt Omslutna av och I Kärlekens Värme.
Ni Befinner er exakt i Det Läge I Födslokanalen Innan Ni Finner Vägen.
Varför använder vi denna bild, se ägget, se cellen, ägget är en del och ändock en Helhet.
Se så spermien, se spermiens gestalt, fisken simmar I havet i Det Eteriska Havet. Fisken är en gammal och Visdomsfylld bild. Fisken finner Vägen till Ägget.
Ägget är en gammal och Visdomsfylld bild.
Spermien Är I Rörelse, Ägget är i ”Stillhet”, Ägget har en Äggvita och en Gula, upplös dessa former och se Yin och Yang. Vad Annat är Livet Än Harmonisk Samverkan och Rörelse. Det vill säga, då väsendet icke Väljer att ställa sig utanför eller icke vara i stillastående. Det vill säga då väsendet väljer att stå stilla och stampa på samma punkt, det fungerar icke heller, då foten stampar på samma punkt uppstår ett hål och vem ramlar ned i hålet?
Gång på gång väljer ni att följa den så kallade röda tråden eller snubbla, söka genvägar, de blir senvägar, det vill säga ni senarelägger ert eget livs uppfyllande.
Tråden överger er aldrig, den är ert Liv och den Röda Färgen symboliserar och har alltid symboliserat Kärlekens Kraft, Blodets Kraft I Värmens Kraft.
I Kraften av Jagets, det Inre Barnets, Väsendets Sanna Kraft och Fullbordan till JordeMening/Jordad Mening.
MeningsFull Närvaro I Nuet.
Även då väsendet medvetet eller omedvetet väljer det alternativet, stillaståendet, upphör aldrig Livet, det väntar i oändlighet om så erfordras, det Är Kärlekens Rena Kraft.

Spermien Finner Vägen till Ägget. Det är Icke en Slump att exakt den Spermien Finner Vägen till Ägget. Tyvärr måste Vi göra er besvikna, slumpen finns icke, Allt liksom Alltet har en Mening.
En KärleksFull Mening.
Det är ett Mirakel, det Miraklet är att Lämna det Individuella, egot och uppgå i Helheten för att förverkliga den Gudomliga Meningen, Er HimmelsDröm och HimmelsMening till att Bli Förverkligad JordeDröm och JordeMening.
Den Himmelska Meningen blir Jordad Mening.
Då Vi nu säger att detta är att lämna det Individuella Egot säger vi icke att ni skall lämna eller överge detta i Livet, vi säger här att detta är att Överlämna att Uppgå I, det Är Upplysning.
Det är att Lämna den Egobaserade Individualiteten vilken lever sovande i begärens sfär.
Detta är Kärlek Utan Rädsla, Utan gränser, Är ett gränsöverstigande.
Detta är icke den mänskliga bilden av upplösta gränser, detta gränsöverstigande innebär moralens upplysning och upphöjande. Detta Är Kärlekens Sannhet, Moral och Liv.
Det är ett Mirakel, Ni Befinner er exakt i Det Läge, I Födslokanalen Innan Ni Finner Vägen,
Krystas Ut.
Ni är omgivna, omslutna av mörker, uppfyllda av längtan.
Födslolängtan och Ni bär Ert Fyllda LjusMinne er egen Födsloimpuls i edra händer.
Ni Minns bakom och framom Är I Nuet.
Ni Minns det Gamla och Framtiden I Nuet är ni och bilderna blixtrar igenom er. Ni skälver av FödsloLängtan er Högsta Önskan är på väg att Uppfyllas.
Det Bakomliggande är det Framomliggande, dessa bär er i Nuet.
Det finns seende Själar, seende Väsen detta är en förmåga ni alla bär. Den är nedlagd i er och den kanalen är ett slags födelse.
Häxans liv är där, denna kraft är en God kraft en Ljuskraft då den används rätt. Ni har valt att kalla dessa Häxor eller vid andra namn. Oraklet, Sierskan, Helerskan alla är de Häxans kraft I Kärlekens tjänst I Ljusets tjänst, Översteprästinnor, Tjänarinnor och Prästinnor, Kvinnliga och Manliga Väsen är Detta.
Deras krafter är Godhetens Gåva.
Dessa Kvinnor och Män har lidit oerhört på grund av Oförstånd förfelad makt och Rädslan från sovande själar i det omgivande varat.
Så har det Alltid blivit med Ljusets Barn I Varat, deras Ljus kallas för Djävulens Mörker av de oförstående icke seende själarna. De ser icke dessa väsens Ömhet och HjälparGärning. De nosar, anar makten dessa krafter kan bli, deras själar uppfylls av dreglande habegär, deras munnar talar icke ord utan är Dreglande Käftar. Därav har dessa Kvinnor och Män fått utstå mycket lidande av det som skall likna människor.
Det vilket skett med Ljusets Barn lever i tidigare sagda ord: i alla tider har Domare och Bödlar uppstått, rest sig upp ur Bedömandets och Begabbandets Träskmarker.

Som med allt i Livet kan dessa krafter förfelas, det är även här, då det lägre jaget, det sovande medvetandet tar över. Då Värmens Krafter blir Förståndstankens Krafter, Maktbegär.
Gåvorna fråntages väsendet, gåvorna blir då tänkta, formen görs istället för att skapas, väsendet är icke verksamt så som Meningen var. Det blir till väsendets förfall.
Minns dock att Våra Händer Aldrig Överger och Aldrig återtar de Gåvor Vi Givit, dessa Gåvor Är Gåvor givna i samspel Med er Innan ni anträdde er vandring. De väntar på Själens Uppvaknande.
Vi nämner detta eftersom Häxans bilder lever starkt i denna tid – då Vi här talar om Häxans krafter och Kvasten är det bilder av det vilket sker, bilder av det Sagans Liv söker att Förmedla till Er. Skillnaden mellan Begär och Behov, Levande tanke/Skapande Tanke och Förståndstanke/Görande tanke.
Ordet är, det talde ordet och det skrivna ordet Är, därigenom har dessa väsen I sagans bildvärld skänkt sitt liv till er, för att förståendegöra, medvetandegöra vad icke liv är. Ni kan genom er Kärlek åter förlösa dessa väsen till deras Menings Liv.

Nu återvänder Vi till Födelsen;
Se Flyttlasset framför er.
Först har ni packat allt det ni behöver med er, ni har städat och fejat det gamla.
I Flyttvagnen står Bordet, det ligger Upp och Ned Vänt. Benen Pekar Uppåt, skivan är nedåt. Bordskivan är skyddad av skynken för att icke repas.
Nåväl Bordskivan är dels bilden av Stenen för Grottans Mynning, den andra bilden är Huvudet, den tredje bilden är livet i sin Helhet.
Ni Lyfter Nu Bordet In I ert Nya Liv.
Ni torkar av skivan och nu står bordet ”rättvänt”.
Det Dukade Bordet är I Det Inre och I det Yttre.
Ni städar I ert Nya Hem, Kvasten Viner Fram och Åter, förståndstanke, förståndstanke, förstelnande liv försvinn, försvinn bort ifrån det Nya Livets Sfär. Kom Vind, Kom Vatten, Kom Vind och Andas den Nya Luften In I det Nya Livets Sfär.
Kvasten Viner Fram och Åter, Luften Andas,
Ordet Lever,
Vattnet Renar,
Värmen Alstras
Livet ÄR Jordad Mening, Jaget Föds.

Se Barnets Väg inom er,
Före Havandeskapet sitter Barnet i Himmelsmolnens Famn och Målar, Ritar Bilder för sin Fader och Moder, Skriver Önskelistan till Jultomten och Önskelistan Förverkligas.
Barnets Glädje Är Oerhört Stor och Sprittande,
Fylld av LivsLängtan.
En del Barn har en Lång Önskelista, en del Barns Önskelista består av några mänskliga sekunder, en del Barns Önskelista består av ett andetag för att uppfyllas av sin HimmelsMening till Förverkligad Jordad Mening för att Vandra In I Nästa Nya, Nyskapande Dröm. Vilken Icke Är Nästa, det finns inget nästa, Allt Ät bakomliggande, framomliggande I Nuet – Bak – OM – Fram – OM – Liggande – I Nuet.
Om, är ett viktigt ord det är Andens Andning, om Är Aum, om är icke ett förbehåll, det är Verklig Harmoniska Andning. Liggande är ett Viktigt ord, Liggandes I Tiden är Rörelsen och Rörelsen är det Eviga Harmoniska Flödet är Dansens, Sångens och Ordets Liv.
Skapande Liv, Rörelsens Liv.
Nu är Barnet i Moderns Liv Omsluten OmHöljd av Värmen, Väggarna Skimrar I Levande Röda Varma Färger, Väggarna är Smekta Med Faderns Ljus, Ljuset Visar Vägen,
Här, Är Det, det Liv Du Önskade och Nu skall vandra In I.
Barnet är hela tiden omgivet, badar i Sfäriska Klanger och Sånger, Överljudsklanger och Överljudstoner, Himmelens Sånger och Liv Väver Barnets, Livets Livsväv I Barnet.
Barnet Vänder sig, ligger nu Upp och Ned Vänt, se bilden; Huvudet är nedåt; detta är den reala bilden av att Huvudets Kärlekstanke förverkligas till Liv. Det vill säga: jag Minns att Mina Rötter, Fötterna är HimmelsMening till Jordad mening.
Det är också bilden av Helandets Konst, Varje Liv är självhelande I detta Minnes Sfär.
Nu är det ju så att ni icke kan vandra på huvudet, fötterna måste vara bärare av Livet, de är skapade så. Lev i detta med bilden av trädens Rotkrona och Huvudkrona, den bilden lever i allt Levande. Huvudet är kronan i Livet, då den är Himmelskrona och icke Förstelnad JordTyngande Form och Stelnad Materia. Ser ni, Fötterna smeker Modern med Ert Ljusminne.
I födslokanalen Fullbordas eller förverkligas det ”sista” stadiet, Barnet ligger upp och ned vänt och är Skyddat av Fosterhinnan, för att icke repas. Vattnet går, ni har gnuggat korken och Anden I Flaskan stiger In I Livet.
Barnet krystas ut och IN I det Nya Livet.
Barnet skriker, Barnet Andas in och Anträder sin UtAndning. Andas In Sitt LjusMinne/FödsloImpuls och Börjar Sin DrömVandring.
Stenen Rullas Undan.
Medvetenhet gör icke Livet Fattigt det Gör Livet Rikt,


Det Dukade Bordet Finns Alltid I er och ”utanför” er.
Det Dukade Bordet Dignar av och med Gåvor.

Inga kommentarer: