måndag 17 mars 2008

Näringskedjans Ljus; Ödmjukhet, Barmhärtighet, Vördnad.




Så är det ni Är alla Mödrar och Fäder,
Se Kedjans Länkar,
Se Delarna,
Se Helheten,
Kanske Är Pärlor Mjukare Skönare att Hålla, ändock Är detta bilden av Kedjans Länkar. Ser Ni Pärlan är Den Fyllda Skönhetens Famn.
Kedjans Länk är Geometri, är Ljustrådar, Är Linjer, Den Raka Linjen Blir en Rundad Form och Omsluter Den Andre, icke Kvävande Utan Livsbejakande.
Kedjans Utformning och Kedjans Länkar är Vägen,
Pärlan Är Livet.
De Gamla Folken kände detta, deras Ornamentik var Skönhet, ornamentingarna bars i deras smycken och på deras klädnader. Överallt kan ornamenteringen ses och Upplevas.
De Kände och de Visste att delen är Helheten.
I Gudomens Ljus Strålar Själen.
Gudomen är Eder Moder och Fader – Ni Är Barn.
Ni Är Föräldrar – Har Barn.
Ni Är Vuxna – Ni Är Barn.
Det Inre Barnet – Det Yttre Barnet.
Se så åter Kedjan – Halskedjan är Runt er Hals, den är icke ett koppel, den är ett Smycke.
Halskedjan ligger runt er Hals, den Strålar Vid Varje Sant Ord,
Den Strömmar då det Gyllene Ljuset, det Sanna Ordet talas Endast I den Sanna Andeströmmen.
Det finns Kedjor Överallt. Näringskedjan kan ses ut ur andra bildsviter.
Se Näringskedjan ut ur;
Ödmjukhet,
Barmhärtighet,
Vördnad.
Ödmjukheten Lever I Blommornas Väsen,
Barmhärtigheten gives er Varje Ögonblick,
Varje Dag Är Daggdroppens Ljus Till Ögat.
Vördnaden Är då Ögat Öppnas, Då Knoppen Öppnas,
Då Hjärtat Ler I Värme.
Vördnaden Är Icke Det Nedböjda Huvudet.
Vördnaden är Den Öppnade Blicken.
Är Det Nyfödda Barnets Blick.
Den Blicken Visar Ödmjukhet, Barmhärtighet, Vördnad, Allrådande Vishet.
Det ÄR Allt utom mänskligt, bortom mänskligt förstånd.
Ni måste komma bort ifrån förståndstanken.
Det sker endast Genom Andens Andning.
Anden Är Den Rena Tanken.
Själen Är Den Rena Känslan,
Kroppen Är Den Rena Bäraren.
Jaget Är Det Sanna Barnet.
Låt den Store Andens Andning Strömma eller Låt Den Stora Andningen Strömma.
Se Snöflingor falla,Se, Uppfylls med vad dessa egentligen Är. Se Vårens Bäckar, Se Hav, Se Dansande Älvor, Se Änglar och Känn Änglarnas Ljus.Älvorna Är LjusGåvor Givna av Änglars Händer, Inte Änglar, Är Gåvor av Archai Urkrafterna – Alvfolket.Se Vattnet Dansa och Porla och Se att Vattnet Alltid Finner Vägar.Se Så Vattnets Kristaller, Se Isens Kristaller och Se Åter Miraklet,
Var och en Är Unik.Se Snön Smälta, Se Isens Hand Släppa Kristallen och Se Dess Väg Mellan Stenar och Bäckar.Isens Krafter får Aldrig ta över.Isens Krafter kan för en tid vara belivande, att vara I sig och Lyssna.Isens Krafter Kan Vara Förhårdnande då de Kvarhåller.Men Hur det än är så finns Alltid - Alltid Möjligheten till Issmältning.Den Är där Genom Fader Sols Hand och Genom Moderns Värme.Be Icke om Förlåt, Förlåtelsen ligger i en helt annan dimension.Ändock ber ni om förlåtelse för Er Sorg Du lever I Sorg.Du Lever I Smärta.Smärtan Är Din Sorg - Smärtan talar.Lev icke Edra Liv Genom Smärta, det är inte Meningen med Er Vandring.
Kärleken Är Er Väg.Lämna,Det finns inget lämnande, även om det sker fysiskt.
De Liv vilka Är Förenade kan icke åtskiljas av eller genom mänskliga händer eller framhärdande ovilja eller rädslans sovande vilja. Rädslans Sovande vilja är för en tid ickevilja eller ovilja.
De Fysiska kropparna kan en tid vara ifrån varandra dock icke deras Liv och
Innehållet av Livet - deras FödsloImpuls, vilken har fört dem Till Varandra.
Sorg, det är en Smärtans Sorg, det Är också Innerlighetens Sorg; den Sorgen Är att Älska och Känna att Något Förhindrar. Känn Barnets Smärta – Känn din Vuxna Smärta.
Barnets Smärta Växer Genom den Vuxnes Smärta.
Låt dig Icke Uppfyllas av Barnets Smärta.
Barnets Smärta Läks Icke/Andas icke genom att du tar Över Smärtan.
Smärtan blir Då ER Gemensamma kropp. Oavsett om du ser till ditt Inre Barn eller det Barn du är förälder till så blir Livet Smärtans Kropp.Du måste Lyfta dig upp Ur Smärträsket (den vuxnes träskmarker) för att Moskiterna och De Trådlika Grenarna skall Blåsa Bort. Därigenom kan Andningen Åter Andas och Solen kan Åter Lysande Tillföra Värme.Se så åter Snön, Bäckar, Hav, VattenKristaller och SnöKristaller. Smärtan I den Vuxne Är Barnets Smärta, egentligen det Egna Inre Barnets Smärta.Det Inre Barnet Känner Igen sin "oförmåga" i Barndomslandet över att icke, icke
Tillåtas att leva eller att bli förstådd, av vare sig själv eller det omgivande varat.De Vuxna Finns runt Barnet för att vara Ljus och Energiledare för Barnets Sanna Inre Väsen.Den rollen försvinner Aldrig, den arbetar den vuxne med - MED Sig Själv.Smärtan VILL ta Över - den är, demonkraft. Se Modern,Moder Jord, se Våren,Moder Jord - Modern Skänker Alltet Skapelsens Skönhet, Det Är Det Inre Barnets Ständiga Pånyttfödelse. Modern känner deras Smärta av att Födas, Modern Känner de hårda stegen, men Modern Låter Aldrig De Tunga Stegen Bli Hennes Liv och icke Barnens Liv, Därigenom att Hon Upplyfter sig Ur Smärtans Kropp.Alla har en Ljusvandring med ert/era Barn – Denna LjusVandring är en DrömVandring – Var DrömFångare I Livet. Det Är icke en drömd vandring det är en Sant Skapad Dröm där inget annat är omöjligt än det egenhändigt gjorda utanför Drömmens Liv. Människorna rasar och strider över än det ena och än det andra - ser inte all den smärta de tillfogar Skapelsens Skönhet - genom att inte Våga Leva I sannhet.Det Är Gudinnekraft.Det Är Moderns Kraft - Moderns Liv - Strömmande Värme - Kärlekskraft I samverkan Med den Store Anden.Se det I Fader Sol - Moder Måne och Moder Jord.
Se Det I Elden, Vattnet, Luften, Metallen och Träet - I Elementens Kraft.Fader Sol Är Dagens Ljusets Energier Till Natten - Guld.
Moder Måne Är Nattens Ljusets Energier Till Dagen – Silver.
Dessa Förenas I Moder Jord.
HimmelsDrömmen Blir JordeDröm.
HimmelsMeningen Blir Jordemeningen.Icke Jordmeningen - den är Tyngd och Vill Dra Nedåt - Jordemeningen Lyfter genom det Egna Jagets Svar.
Se Snödroppens Liv,
Det yttre Ljuset Börjar Återvända, stiga upp Ur Moderns Famn och Ned Från Faderns Famn.
Fåglarnas Rörelser Är Lätta och Deras Sång Är Ljusklanger.
Snödrivan Böljar I Mjuka Veck och Börjar Sakta Smälta.
Fram träder en liten Prinsessa en liten Prins. De Är icke Små, deras Gestalter är Stora.
Deras Gröna Blad är Pilar, är Spjut, Är Svärd, är Strålar, Raka Visande Vägar.
Denna Lilla/Stora Blomma har Tre yttre Kronblad, innanför dem en Krona med tre Blad. Dessa har också den Gröna färgen på insidan, inuti denna Krona, finns ett lysande öga. En Grön Pärla eller en Hand Håller Dess Öppnade KronLiv.
Det är Evighetens spiralform, Livets Spiral.
SnöDroppen Bär Vördnaden För Livet. Trots Iskylans Grepp Ler Snödroppen I Snödrivan, Ömheten är I den och Smeker Dess Liv, Smeker Den Frysande Själen, det är Den oförfalskade Barmhärtigheten.

Igenkännandets punkter Är Energiernas Möten Till Ljus.
Dessa Punkter Finns Överallt, de Andas I Himlen; är Där Stjärnornas Ljus, Ljuset Strömmar Nedåt, vilket inte är nedåt Är strömmande Rörelse. Denna Rörelse Är Andning, Den Andas I Moderns Famn. Det enda Livet behöver göra är att Förena sig Med Det Stora Livets Andning. Då Fylls tanken med Värmens Ljus och Blir UrGrunden - UrAtomens Liv.
På sätt och vis blir det en atomklyvning, ty Rörelsen blir Gestaltande Liv. Icke Förstelnad Formkraft Utan LivsKraft;
Se Sfärernas Kärleks Tonklanger uppstiga, Serafim, Kerubim och Troners Sång, det Första Barnet är Allkärlek, Harmoni och Vilja, Sången Förenas Blir Samstämd I Vishetens Rörelse och Form, av Herradömen Makter och Välden, detta Är det Andra Barnet.
Sången Stiger Högre Är Nu Förenad I Högre Sfärers SångSkapelses Andning, UrBegynnelsen, Ärkeänglar och Änglar, det Tredje Barnet är Personligheten I Tiden, I SjälvMedvetandet även I Mörkret.
Är Folken, EldAndar, Eldens Söner Är Skymningen och Gryningen.
Sången är Samstämmighet, är Universums Skapande Harmoni, Är Klang och Liv I Evig Sannhets Rörelse.
Är Sfärernas Liv I Himlarna, Himlen och I Jorden - I Planeternas Förändring och Livsformers Omvälvande Befruktelse av Liv.
Första, Andra Hierarkiernas Förenade Sång Skapar Den SjälvMedvetna Själen = Den Vakna Själen I tiden och utanför tiden, ett Flerdimensionellt Väsen, Vilket Skapas Genom Eldens Renande Helande Kraft. Eldens Liv Är att Möta Smärtan och Gå Igenom Smärtan. Det är att icke Kvarbliva I Smärtan.
Det är Förlåtelsen av sig själv.
Förlåtelsen Är att låta förlåten falla,
Är att Våga Lyfta Slöjan Ifrån Blicken,
Är Issmältningen,
Är Blommornas Återkomst,
Är att Leva I Tillit, är att Veta att du Aldrig är Ensam. Mörkret har endast den makt du själv ger Mörkret. Mörkret Längtar Till Ljus och Bär Ljusets Alla samlade Möjligheter i Sig.
Är Det är icke Alltid det ni Framhärdar I Vilket Är Det Sanna.
Våga Lyfta Slöjan och se Sannheten.
Se SnöDroppens Liv.


Inga kommentarer: