onsdag 25 maj 2016

den 25 maj 2016





Lämna, lämna över, vandra över kanten; lämna, lämlar är väsen vilka helt lever i förtroende, det går att säga att dessas ansikten är i lugn.
Lämna är ett slags förtroendetillit, just det ansikten uttrycker när de har släppt all misstänksamhet alla jämförelser, när möten är rena.
Det finns folk vilka vänder ansikten till mästare eller under visare, under vis ande, den vilken är benämnd mästare vet att den vilken kom är lärjunge ändå går det att säga att dessa roller växlar; detta vet den under vis ande, den upp sök ande har ännu ej insett det.
Nu vandrar de på en stig vilken lindar sig i spiral runt berget, lite varstans upp hör stigen, den under vis ande vandrar vidare; det går att se stenar ryka runt fötterna ändå släpper ej hans stig fästet, ett tu tre tar den under vis ande ett steg rakt ut i luften; den upp sök ande stirrar med ögons svarta vidöppna pupiller, den under vis ande svävar fritt faller ej ned i den så kallade avgrunden ty denne vet att detta är av grund en, säger; kom, kom utan tvekan.
Den upp sök ande lägger sin tvekan i ryggsäcken, ställer sig upp och tar steget; nu svävar de med nakna ansikten, förtroendetillitsansikten och dessas leenden lyfter molnen in i solhav ch berget det skrockar muntert, hur länge svävar de; de svävar just så länge som luften upplever detta vara dessas behov.



Inga kommentarer: