måndag 9 maj 2016

den 9 maj 2016




Alla dessa namngivna tecken vilka härstammar från, ur samma källa, tecken vilka viskar de städse vandringarna
Det stora pariserhjulet snurrar med överblick, utsikt över stadens blinkande flämtande ljus, i vagnarna sitter ögonbärare med säkerhetsbälten, varje vagn har gestalter i sig så kallat sittandes på plats, varje gestalt är ett liv.
Det är sant fastspända dock inte för att hållas fångna, de är fastspända för sitt eget väl just för att inte falla ur, pariserhjulet liknar för visso det vilket kallas ekorrhjul; det där hjulet vilket det så ofta fnyses över, tam möss har dylika hjul och det är lätt att se att de springer med glädje i dessa hjul, det är exakt det de berättar till dem vilka fnyser; se hjulets skönhet hur hjulet är runt har ekrar har ett nav har trappsteg eller pinnar eller vagnar, allt i perfekt balans.
Stegen behöver inte ändras, stegen är följdriktiga, meningsfyllda och just därför är de behagliga.
Det kan vara ett annat scenario; en av gestalterna får för sig att lyfta av säkerhetsbältet, resultatet blir ett fritt fall, fallet är högt och resultatet behöver ej omnämnas om det nu inte är så att gestalten har vingar för då svävar den.
Det går att säga till barnet vilket står inför en så kallat död fågel att fågeln har bara lämnat sin kropp, stigit in i en ny kropp eller bytt kläder, stigit ur pyjamasen in i dagkläder för egentligen existerar inte nytt och detta ger barnet en bild barnet redan har; döden finns inte samt är inte skrämmande.
Glider ett glas ur handen faller glaset till golvet samt förändras till tusenbitar. Klistrar du samman bitarna blir glaset inte det glas det var innan det förlorade fästet i din hand. det är ett glas däremot går det troligen inte att dricka ur det inte ens om du använt två eller trekomponentslim epoxylim; det är sant glas går att smälta samt blåsa till ett glas; materialet är ursprunget däremot är glaset, det omblåsta, inte en kopia av det glaset var innan på grund av många faktorer exempelvis det vilket är eldens bädd, den andedräkt vilken blåser glaset och så vidare.
Och det glas eller det sönderslagna vilket är sammanklistrat är inte det detta var innan.
Stiger du ur pyjamasen samt in i dagkläder, eller byter till rena kläder är kläderna inte de samma däremot är du den samma med viss modifikation.
Gestalter kan sägas vara höljen, skal vilka inom sig har hjärtan alla dessa hjärtan är så kallat sammankopplade, för att skalen skall vara behagliga är de anpassade till varandra med alla sina mångfaldsfärger med andra ord stäms de för att inte överrösta varandra eller stiga över kanten, alla har behov av varandra och ekorrhjulet kan sägas vara livets cirkel, likaså pariserhjulet; du sitter i din vagn däremot befinner du dig inte alltid högst upp på toppen med fri utsikt eller insikt
Ungefär så kan det hela ses i denna stund, de lagade såren kan läka de kan också spricka upp följ då med hjulet upp till den fria insiktens utsikt.


Inga kommentarer: